Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Markt regels i.v.m Covid 19 ( Corona )

CORONA MARKTREGELS

VOOR STANDHOUDERS EN BEZOEKERS VAN ONZE MARKTEN

Bij deelname en bezoek aan onze markten bent u verplicht de veiligheidsprotocollen van de R.I.V.M en van de VEILIGHEIDS REGIO op te volgen

Bij deelname en bezoek aan onze markten gaat u automatisch akkoord met de regels.

Verkouden of ziek , meldt je dan vroegtijdig af voor de markt en blijf thuis en raadpleeg ook uw huisarts voor medisch advies          

Houd altijd 1,5 meter afstand voor uw eigen gezondheid en voor de gezondheid een ander.

Hoest en nies in de binnenkant van uw ellenboog en gebruik papieren wegwerpzakdoekjes. Draag eventueel een mondkapje (niet verplicht)

Standhouders dienen handcontact te vermijden

( Reinig regelmatig uw handen.)

Niet meer dan 2 personen per kraam, indien niet uit eigen huishouden dan mag er niemand achter de kraam Er mogen ook geen vrienden/kennissen achter de kraam komen.

Iedere deelnemer neemt desinfecterende gel/of handschoentjes en ook schoonmaakdoekjes mee Iedere deelnemer, maakt zijn spullen schoon als deze door een klant zijn beetgepakt

Hang folders op voor de klanten (NIETS AANRAKEN I.V.M. CORONA)

Hang folders op voor de klanten (HOU 1,5 METER AFSTAND)

Attendeer bezoekers er vriendelijk op als ze zich niet aan de veiligheidsregels houden

Let er op > dat het niet te druk wordt aan uw kraam en verzoek bezoekers dringend om later terug te komen

Voor u eigen veiligheid / gezondheid en ook van de bezoekers.

Voor uw eigen kraam/verkoopplek hanteert u de 1.5 meter regel, geef dit duidelijk aan

Bezoekers houd u ook aan de 1.5 meter regel

BB-Evenementen treft ook de nodige maatregelen hier in om bezoekers en standhouders hier op te wijzen Zodat bezoekers veilig bij u kunnen kijken en kopen op gepaste en veilige afstand.

Iedere deelnemer vermijd zoveel mogelijk contact met zijn collega-standhouders en bezoekers.

Doe zoveel mogelijk contactloos betalen: Bij contante betaling draag handschoentjes of nog veiliger > leg het geld op een schaaltje en vermijd zoveel mogelijk handcontact....!

Als u meer dan 1 kraam besteld, die niet voor u is " maar voor familie of vrienden " moet u dit doorgeven bij uw reservering inclusief namen en adressen, de kramen moeten dan los komen te staan.

In de ruimte tussen de gewone kramen mogen geen kledingrekken geplaatst worden, de 1,5 meter moet open en vrij blijven, geen spullen en/of kledingrekken voor de kramen plaatsen, geef de bezoekers de ruimte.

Bij overtreding van deze regels kunt u het risico lopen op een bekeuring van € 390,00, U bent daar zelf verantwoordelijk voor.

Krijgt u bezoek van een B.O.A of van onze organisatie of van een ander instantie aan uw kraam dan volgt u de aanwijzingen van bovengenoemde op zonder in discussie te gaan met ze.

Deze regel is vanzelfsprekend ook voor iedere bezoeker die onze markt bezoekt

Wij delen bij aankomst aan de standhouder een flyer uit met daarin de veiligheidsmaatregelen waar aan u zich strikt moet houden. Geen discussie is hier mogelijk in.

Bij deelname aan onze markten gaat u automatisch akkoord met bovengenoemde regels.

Constateren wij dat u zich niet aan de bovenstaande regels houd dan bent u helaas niet meer welkom op onze markten

Let op ! Er wordt door de organisatie > Looproutes uitgezet voor de bezoekers en ook deze looproutes zijn voor u als standhouder van toepassing 

Er staan op onze markten genoeg borden om uw te attenderen op de marktregels volgens de R.i.v.m en de veiligheidsregio's deze regels gelden voor u als standhouder maar ook voor de bezoekers die onze markt bezoeken

Laten we s.v.p de gemeentes zien dat we er alles aan doen om een veilig en gezellige markt te organiseren

Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking

Team BB-Evenementen